حلوای سیاه

طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل

جوانه گندم اصلیترین ماده در تهیه حلوای سیاه است که بیشترین تاثیر را در خواص حلواسیاه دارد. گندم را به مدت تقریبی 3 روز داخل آب نگه میدارند تا جوانه بزند سپس خشک میکنند تا آماده آسیاب کردن شود. بعد از اینکه بطور کامل خشک شد همراه با جوانه آسیاب می کنند. البته در قدیم از شیره جوانه گندم به جای آرد آن استفاده میشد. برای پخت حلوا آرد سبوس دار به همراه آرد جوانه گندم را با آب مخلوط می کنند تا خمیر درست شود.

مرحله بعدی افزودن روغن به حلواست تا با حرارت اجاق حلوا کم کم تفت داده شود و مرتب به آن روغن اضافه میشود. البته میتوان از کره محلی هم بجای روغن استفاده کرد که بسیار بهتر از روغن میباشد. حلوا به طور معمول به مدت 6 ساعت هم زده میشود تا کامل برشته شود و از خامی دربیاید. تغییر رنگ حلوا حاصل همین مدت زمان زیاد تفت دادن است. بعد از اتمام این مراحل شکر به حلوا اضافه میشود و به مدت نیم ساعت حلوا را هم میزنند تا شکر کاملا داخل حلوا حل شود. بصورت اضافی میتوان با شهد عسل هم حلوا را شیرین کرد.

در آخرین مرحله مقداری ادویه مخصوص حاوی دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، هل، گلپر، زیره و زردچوه به حلوا اضافه میشود. محصول نهایی نتیجه زمانی معادل 7 ساعت میباشد. بهترین جا برای نگهداری یخچال میباشد که تا مدت زمان تقریبی 2 ماه ماندگاری دارد.

 

جهت خرید حلوای سیاه به فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *